eveline@kinderfysio.eu

BIG-nummer: 89910106004

Mijn naam is Eveline Raijmakers, ik ben getrouwd en ik heb twee dochters. Ik hou van reizen, sporten en gezellig samenzijn met familie en vrienden. Na mijn studie fysiotherapie ben ik een aantal maanden gaan reizen en ik ben daarna begonnen aan de Master Kinderfysiotherapie. Sinds 2009 heb ik als kinderfysiotherapeut gewerkt in Amsterdam en sinds 2014 werk ik met veel plezier in de Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord.

In de praktijk begeleid ik kinderen met uiteenlopende hulpvragen en heb ik me gespecialiseerd in o.a. orthopedische klachten en psychosomatische problematiek (zoals SOLK/ALK). Ook zie ik veel kinderen met hyperventilatie danwel dysfunctional breathing, waarbij ik mindfullness, ademhalings- en ontspanningsoefeningen doe.  Voorheen heb ik samen met een kinderorthopeed en een instrumentmaker een scoliose poli gedraaid in het ziekenhuis, waardoor nog steeds een passie voor het begeleiden van kinderen met scoliose heb. Daarnaast heb ik gewerkt in het speciaal basisonderwijs (SBO) en ben ik contactpersoon voor basisschool Atalanta.

Alle leeftijdscategorieën hebben naar mijn idee hun eigen charme en uitdaging en ik vind die afwisseling ontzettend leuk. Het allerleukste aan het vak vind ik de band die je opbouwt met kinderen en hun ouders, elke dag is weer anders en zit vol uitdaging.