michelle@kinderfysio.eu

BIG-nummer: 79918292804

Mijn naam is Michelle Kusters. Ik ben ondernemend en energiek ingesteld. Ik besteed mijn vrije tijd graag samen met familie en vrienden. Ik hou van koken en lekker eten, hardlopen of het lezen van een goed boek. 

In 2009 ben ik begonnen met mijn opleiding fysiotherapie. Al bij start van deze opleiding was de drijfveer om uiteindelijk te kunnen werken met kinderen. Na het behalen van mijn diploma als algemeen practicus fysiotherapie ben ik dan ook direct gestart met de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut.
De passie voor het werken met kinderen zat er al van jongs af aan in. De ongeremdheid en creativiteit in kinderen zorgt ervoor dat iedere dag weer vol verrassingen zit. Het maakt me enorm enthousiast om een kind te zien groeien en samen plezier te beleven met bewegen.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord. Naast de werkzaamheden binnen de praktijk ben ik ook wekelijks bij KDC Heimdal. Ook ben ik contactpersoon voor MBS Eindhoven. De afwisseling in het werken met kinderen, de verschillende locaties en het hechte team maken het werken voor deze praktijk uitdagend en leuk.