michelle@kinderfysio.eu

BIG-nummer: 79918292804

Mijn naam is Michelle Kusters en ik ben 26 jaar. Ik ben ondernemend en energiek ingesteld. Ik besteed mijn vrije tijd graag samen met familie en vrienden. Ik hou van koken en lekker eten, hardlopen of het lezen van een goed boek. Verder ben ik meerdere malen per week actief op het handbalveld. 

In 2009 ben ik begonnen met mijn opleiding fysiotherapie. Al bij start van deze opleiding was de drijfveer om uiteindelijk te kunnen werken met kinderen. Na het behalen van mijn diploma als algemeen practicus fysiotherapie ben ik dan ook direct gestart met de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut.
De passie voor het werken met kinderen zat er al van jongs af aan in. De ongeremdheid en creativiteit in kinderen zorgt ervoor dat iedere dag weer vol verrassingen zit. Het maakt me enorm enthousiast om een kind te zien groeien en samen plezier te beleven met bewegen.

Vanaf maart 2016 ben ik werkzaam bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord. Hier werk ik zowel op onze beide locaties binnen de praktijk als op KDC Heimdal. De afwisseling in het werken met de kinderen, de verschillende locaties en het hechte team maakt het werken voor deze praktijk uitdagend en ontzettend leuk.