willy@kinderfysio.eu

BIG-nummer: 19034562904

Mijn naam is Willy Hoving-Nieboer. Ik ben getrouwd en we hebben twee volwassen dochters en een zoon, twee schoonzoons en 3 kleinkinderen. Ik sport graag en speel tennis, volleybal en rijdt paard. Daarnaast houd ik van gezelligheid of lees een boek.

Ik werk al meer dan 40 jaar met veel plezier als kinderfysiotherapeute. De ontwikkeling van kinderen blijft me boeien en het is een uitdaging om kinderen en ouders te helpen wanneer de ontwikkeling iets minder vlot verloopt.

Ik heb 30 jaar ervaring als kinderfysiotherapeute met jonge kinderen opgedaan bij de Combinatie Jeugdzorg Eindhoven. Ik ben daar in augustus 2019 met deeltijdpensioen gestopt. Al meer dan 13 jaar werk ik parttime in de Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord. Eerstelijns werken spreekt me erg aan.

Mijn specialisaties zijn kinderen met gedragsproblemen, autisme en of problemen in de prikkelverwerking, omdat deze kinderen naast de motorische problematiek een speciale aanpak nodig hebben. Ook kinderen met plas- en poepproblemen kunnen bij mij terecht.