Mijn naam is Anne Heijligers. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en onderneem ik graag gezellige dingen met hen. Verder hou ik van reizen, dansen, lezen en speel ik tennis.

In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik meteen ben gestart met de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut. Vanaf dat ik op de middelbare school zit, wist ik dat ik kinderfysiotherapeut wilde worden. Al tijdens mijn bachelor tot fysiotherapeut heb ik stagegelopen met kinderen, omdat ik wist dat dit de doelgroep was waarmee ik wilde werken.

Ik vind het leuk om samen met kind en ouders naar bepaalde doelen toe te werken en om een kind hierin te zien groeien.

Vanaf 2021 ben ik begonnen met werken in een eerstelijnspraktijk. Hier zag ik deels kinderen en deels volwassenen. Ook heb ik vanuit mijn eerstelijnspraktijk een half jaar zwangerschapsvervanging gedaan bij Kempenhaeghe waar ik ook alleen maar kinderen zag.

Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord. Ik werk zowel op de Barrierweg als op de Artoislaan, ook ben ik medecontactpersoon van SBO de Petraschool.