lianne@kinderfysio.eu

BIG-nummer: 49052992004

Ik ben Lianne Splinter en heb 2 kinderen, een zoon  en een dochter. Mijn werk als kinderfysiotherapeut is mijn passie en ik vind het fantastisch dat ik elke dag met kinderen mag werken die ieder een eigen hulpvraag hebben. Een kind te zien groeien en daar onderdeel van mogen zijn samen met zijn ouders, maakt het werken voor mij elke dag weer bijzonder. Al vrij vroeg in de opleiding fysiotherapie wist ik dat ik me wilde specialiseren in kinderen. Hierdoor ben ik ook direct de opleiding kinderfysiotherapie gaan doen.

In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden, lekker eten, wandelen, sauna en weekendjes weg gaan.

Ik ben sinds 2004 kinderfysiotherapeut en heb op verschillende werkplekken gewerkt. Sinds 2013 ben ik met veel plezier bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord gaan werken

Vanaf 2015 ben ik maatschapslid en mede-eigenaar van de praktijk. We hebben een hecht team waar ik trots op ben. Ik werk op de lokatie Barrierweg van de praktijk en op KDC Heimdal. Daarnaast zie ik jonge kinderen en kinderen met complexe problematiek aan huis. De afwisseling vind ik heel erg leuk en hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Mijn specialisaties liggen onder andere bij kinderen met klompvoet, neurologische aandoeningen, verstandelijke beperking, sensorische informatieverwerkings klachten en afwijkende looppatronen

Wij hebben sinds november 2017 een samenwerking met praktijk Restiau podotherapie in het voetencentrum en samen verzorg ik met de podotherapeut een spreekuur om samen te kijken naar afwijkende looppatronen en/of motoriek. 

Sinds 2017 participeren in het project RAAK waarbij zowel de functie als de participatie wordt onderzocht bij behandeling van kinderen met klompvoet. Een verbeterde opsporing en behandeling van relaps klompvoeten.