simone@kinderfysio.eu

BIG-nummer: 39033057104

Mijn naam is Simone Becx, ik ben getrouwd en ben moeder van twee inmiddels volwassen dochters. Sinds 1999 werk ik als kinderfysiotherapeut, vanaf 2008 ben ik met veel plezier in deze praktijk gaan werken. Sinds 2015 ben ik maatschapslid en mede-eigenaar van de praktijk.

Ik werk op de locatie Barrierweg en zie ik veel zuigelingen met complexere problematiek aan huis. Ik ben contactpersoon voor SBO De Petraschool. Ook ben ik ToP-therapeut en begeleid ik de ernstig te vroeg geboren kinderen aan huis met het ToP programma. Mijn andere specialisaties zijn de kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblematiek en de kinderen met klompvoeten.

Sinds 2017 participeren we in het project RAAK waarbij zowel de functie als de participatie wordt onderzocht bij behandeling van kinderen met klompvoet. Een verbeterde opsporing en behandeling van relaps klompvoeten.

 Ik vind het mooi om kinderen te zien ontwikkelen en mijn drijfveer is om een kind en de ouders vooruit te helpen in die ontwikkeling als het om welke reden dan ook niet helemaal vanzelf gaat. Dat samen met de afwisselende doelgroepen die ik zie maakt mijn werk tot de leukste baan die er is!

 In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, vooral tennis. Daarnaast hou ik van gezelligheid met vrienden en ga ik graag naar de film.